Ons verhaal

Samen bouwen aan jouw toekomstgerichte IT

Samen bouwen aan jouw toekomstgerichte IT

Vanwaar de naam "Pinto"?

Pinto betekent “Top” of “Piek” in Esperanto. 

Digitalisatie-projecten voelen vaak aan als een moeilijk te beklimmen berg. Net als bij een bergbeklimming ligt de weg bezaaid met obstakels en lijkt de top vaak onbereikbaar. Een goede gids kan in zware momenten het verschil maken tussen een veilige en succesvolle expeditie of een levensbedreigende tegenslag.

Pinto wil de rol van berggids opnemen voor bedrijven die zich aan de start (of in het midden) van een uitdagende digitale expeditie bevinden, om hen te helpen de gemakkelijkste en meest veilige weg naar de top te vinden.

DSCF3099

Fun fact: oprichter Jan Beuls startte in juli 2019 zijn Pinto-avontuur meteen na een vierdaagse expeditie op de Kazbeg (5054m) in Georgië. De focus op de top bereiken zit al vanaf het begin bij Pinto in het DNA! 

Onze missie en visie

Pinto helpt Limburgse KMO’s succesvol mee te groeien in een continu veranderende en digitaliserende wereld.
Dit doen we door bouwstenen en begeleiding op KMO-maat te bieden die leiden tot optimale betrokkenheid en input van medewerkers, klanten en partners. Op die manier worden alle betrokken partijen trekkers en dragers van de digitale transformatie.

Onze waarden

Co-creatie

Er is geen one size fits all in IT-projecten. Jij kent je bedrijf het beste en wij weten de meest voorkomende valkuilen. Samen komen we snel bij de beste aanpak om jouw organisatie naar de digitale top te brengen.

Mensgericht

We geloven steevast dat de betrokkenheid van medewerkers een belangrijke invloed heeft op jouw digitaal succes. Digitale tools zijn er om hen te ondersteunen. Daarom zetten we de mensen in jouw organisatie altijd centraal tijdens de uitrol van de tools. 

Neutraal

Als neutrale partner zijn wij niet gebonden aan een specifieke softwarepartner of systeem. Jij kiest de software die het best bij jouw organisatie past en wij kennen de aanpak om jou de digitale hoogte in te krijgen. 

Pragmatisch

We halen nuttige elementen uit verschillende theoretische frameworks zodat deze behapbaar worden. Binnen onze aanpak beschouwen we het nut en de impact op jouw organisatie als prioriteit.

Samen met ons de top bereiken?

Contacteer ons en we nemen je graag mee op expeditie. 

Samen met ons de top bereiken?

Contacteer ons en we nemen je graag mee op expeditie.