Moving Mountains

Verandering is een tocht, je doet het stap per stap.

 

‘Moving Mountains’ biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen die in beweging wil komen, zijn comfortzone wil verlaten of zich wil voorbereiden op een ingrijpende verandering.

Tijdens een vierdaagse tocht door de Oostenrijkse bergen ervaar je de kracht en magie van verandering. Je keert terug met diepere zelfinzichtenaangescherpte vaardigheden en hernieuwde energie om aan de slag te gaan met jouw uitdagingen.

Word jij ook een Moving Mountaineer? 

Praktische informatie

Voor wie?

‘Moving Mountains’ is een transformationeel traject dat je waardevolle lessen zal bijbrengen die je nooit zult vergeten.

 

Tijdens deze tocht zijn de bergen en het avontuur het middel, en niet het doel. Dat betekent dat je niet wordt verondersteld een topsporter of avonturier te zijn.  

 

 

 

 

Waarom een bergtocht?

‘Moving Mountains’ heeft tot doel je naar je persoonlijke top te leiden en een sterker persoon van je te maken. De weg naar de top is bezaaid met uitdagingen en weerstand, en de bergen bieden talloze mogelijkheden om deze uitdagingen aan te gaan en jezelf beter te begrijpen. Bovendien biedt de stilte van de bergen een welkome ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

De bergen bevatten alle elementen om zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te komen. Jouw ‘Moving Mountains’-tocht is een krachtige metafoor voor de transformatie die je wil teweegbrengen.

Wat kan je verwachten?

‘Moving Mountains’ draait om ervaringsgericht leren: wat je zelf hebt ervaren, blijft je (beter) bij.

Je reist met een kleine groep van maximaal zes deelnemers en ervaart door middel van diverse opdrachten en waardevolle theoretische inzichten hoe weerstand invloed heeft op jou en je medereizigers en hoe je weerstand kan overwinnen.

Drie maanden na de reis bieden we nog een terugkommoment, zodat je niet alleen staat bij het verankeren van de geleerde lessen. Samen met de groep helpen we je om te blijven groeien.

Ervaring met bergtochten is niet vereist
. Jef, onze professionele berggids, zal je begeleiden op je eerste bergtocht en je helpen je comfortzone te doorbreken. Samen verleggen we grenzen, zodat ook jij grenzen kunt verleggen in je persoonlijke leven of binnen je organisatie.

Praktisch

De bergervaring vindt plaats in het prachtige Obernberg, Oostenrijk, Jef’s thuisbasis, waar hij je de mooiste plekken in de regio zal laten zien. Het programma duurt vier dagen (exclusief reistijd) en vijf overnachtingen. De eerstvolgende edities zijn gepland voor:

De prijs voor deze ervaring is 2.785 euro (exclusief btw).  In dit bedrag zijn begeleiding, het gebruik van veiligheidsmateriaal en een follow-up sessie inbegrepen. Vervoer, overnachting en half pension in het Almi’s Berghotel (ter waarde van 560 euro) en consumpties ter plaatse zijn NIET inbegrepen.

Alle praktische details worden besproken tijdens een digitaal infomoment enkele weken voor vertrek.

Sta je als organisatie voor een grote verandering en ben je geïnteresseerd in een editie op maat van jouw bedrijf? We praten graag verder!

Team

Jan Beuls

Als zaakvoerder van Pinto begeleidt Jan bedrijven doorheen (digitale) veranderingen. Dankzij zijn ervaring met veranderingen binnen organisaties leerde hij weerstand kan overwinnen en het veranderingen kan omvormen tot succesverhalen.

Van rotsklimmen tot alpinisme: in zijn vrije tijd vertoeft Jan het liefst in de bergen. En het is daar dat Jan leerde drempels te overwinnen en zich over angsten heen te zetten.

De combinatie van zijn expertise in veranderingsmanagement en zijn passie voor bergavonturen stelt hem in staat om een brug te slaan tussen het avontuur in de bergen en jouw persoonlijke uitdagingen. 

Jef Verstraeten

Jef van berggids.be is een professionele berggids die zal zorgen voor leuke, uitdagende tochten tijdens onze reis, zonder dat we moeten inboeten op veiligheid. Als gids heeft hij ook veel kennis van de psychologie achter weerstand en angst, en helpt hij jullie deze overwinnen. 


When facing a big challenge, remember you can
only move a mountain one stone at a time.

Wil je meer weten? Stel hier je vraag!