Ons verhaal

Samen onderweg naar nieuwe hoogtes

Samen onderweg naar nieuwe hoogtes

Vanwaar de naam "Pinto"?

Pinto betekent “Top” of “Piek” in Esperanto. 

Verandering en transformatie voelen vaak aan als een moeilijk te beklimmen berg. Net als bij een bergbeklimming ligt de weg vol obstakels en lijkt de top vaak onbereikbaar. In zware momenten kan een goede gids het verschil maken tussen een veilige en succesvolle expeditie of een levensbedreigende tegenslag.

Pinto neemt de rol van berggids op voor bedrijven die aan het begin (of midden) van een uitdagende transformatie staan, en helpt hen de gemakkelijkste en veiligste weg naar de top te vinden.

DSCF3099

Fun fact: oprichter Jan Beuls is een ervaren bergbeklimmer en startte in juli 2019 zijn Pinto-avontuur meteen na een vierdaagse expeditie op de Kazbeg (5054m) in Georgië. De focus op de top bereiken zit al vanaf het begin bij Pinto in het DNA! 

Onze missie en visie

Pinto helpt organisaties en individuen om relevant te blijven in deze turbulente tijden.

Wij ondersteunen jullie bij het omarmen van en succesvol navigeren doorheen veranderingen, met een sterke focus op het menselijke en emotionele aspect van veranderingsprocessen.

Onze waarden

Co-creatie

Er is geen one size fits all voor verandertrajecten. Jij kent jezelf of je bedrijf het beste, en wij kennen de meest voorkomende valkuilen. Samen vinden we snel de beste aanpak om jou of jouw organisatie naar de top te brengen.

Menselijke benadering

Wij geloven dat elke verandering in essentie een persoonlijke verandering is en gepaard gaat met emoties. Daarom richten we ons niet alleen op wat de verandering nodig heeft om te slagen, maar ook op wat mensen nodig hebben om hun emoties te verwerken en de verandering te omarmen.

Pragmatisch

We halen nuttige elementen uit verschillende theoretische kaders om ze begrijpelijk en toepasbaar te maken. In onze aanpak staan het nut en de impact op jou als persoon of organisatie centraal.

Samen met ons de top bereiken?

Contacteer ons en we nemen je graag mee op expeditie. 

Samen met ons de top bereiken?

Contacteer ons en we nemen je graag mee op expeditie.