Vlotter digitaliseren?

Wij zijn de bruggenbouwer voor
al jouw IT-projecten.

Wij zijn de bruggenbouwer voor
al jouw IT-projecten.

Herken je dit?

Wij kunnen je helpen!

Nood aan een goed gesprek over digitaliserende uitdagingen? Of heb je eerder hulp nodig bij een lopend project of bij de huidige samenwerking met je IT-partners?

We maken met plezier tijd vrij om te bespreken welke stappen jij nog kan zetten om sneller en met meer rendement te digitaliseren.

Wij zijn bruggenbouwers

Geen hangbruggen, geen ezelsbruggetjes, wel de lijm tussen jou en je IT-partners.

We staan als partner langs jouw organisatie om jullie te helpen digitaliseren. We zijn geen software leverancier, maar gaan samen met jou op zoek naar de ideale oplossing voor jouw bedrijf of helpen de bestaande oplossingen te optimaliseren!

In onze aanpak staan je medewerkers centraal. Want we geloven dat als we er samen aan bouwen, het resultaat eens zo sterk wordt. 

We helpen je graag met:

Waar kunnen we mee helpen?

Business Software

De efficiëntie van je huidige werking wordt grotendeels bepaald door de mogelijkheden van je business software. Ondersteunen je CMR, ERP, planningstool of boekhoudprogramma je huidige noden? Ben je op zoek om een van deze pakketten te implementeren of te vervangen?

Let’s talk, want heel wat roadblocks kunnen op voorhand geëlimineerd worden. Zo kom je straks niet in een vervelende impasse terecht met je IT-leveranciers en systemen.

Mobiele Oplossingen

Ben je nog aan het wachten op een papier dat ergens in een wagen ligt? 

Ervaar de kracht van mobiliteit. Via mobiele toestellen communiceren je medewerkers op de baan vlot en efficiënt met het kantoor

Door snelle en kwalitatieve communicatie win je tijd op het veld en op bureau.

EDI & Connectiviteit

Kost de communicatie met klanten en leveranciers ook een zee van tijd?
Word je overspoeld met mails en telefoons?

Zorg ervoor dat jouw systemen en die van je partners met elkaar communiceren. EDI, Portals en webshops halen veel onnodige communicatie uit je processen, zodat heel wat manuele fouten kunnen worden vermeden en elke samenwerking met leveranciers en klanten sneller en efficiënter verloopt.

Stop met tijd te verliezen aan onnodig werk!

Business Intelligence

Beschik je vaak niet over de juiste data en cijfers om beslissingen te nemen over financiële, commerciële, logistieke of andere operationele processen binnen je bedrijf?  

Hoe zou het zijn om een duidelijk dashboard van jouw organisatie te hebben, net zoals bij je auto? Het kan!

Zonder het te beseffen zit je op een goudmijn aan informatie. Pinto zorgt ervoor dat je méér met je bedrijfsdata kunt doen om zo extra groei, besparingen en rendement te realiseren.

Wat onze klanten zeggen

GRL had een duidelijke visie voor de verdere digitalisering binnen de logistieke afdeling. Verschillende voorstellen en behoeftes waren in kaart gebracht maar toch slaagden we er niet in dit om te zetten naar een concreet en samenhangend plan van aanpak.

Samen met Pinto hebben we dan een eenvoudige en duidelijke projectstructuur opgezet met vaste meetings, duidelijke rollen en verantwoordelijkheden en heldere prioriteiten. Door deze projectmatige aanpak en de aanwezigheid van Pinto werd het nemen van belangrijke beslissingen gefaciliteerd.

Intussen zijn de concrete doelstellingen en milestones van de projecten duidelijk en wordt deze digitalisatie gedragen door alle betrokken medewerkers. Deadlines worden in overleg bepaald, opgevolgd en nageleefd, waardoor het project op koers blijft.

Pinto heeft een zeer persoonlijke aanpak, en toont de nodige flexibiliteit om vaart in onze projecten te houden.

Martine Meuws - GRL

Ik heb het genoegen gehad om een Workshop te mogen volgen bij Pinto. Bij de verschillende sessies werd een open en positieve sfeer gecreëerd waardoor een diepgaande dialoog tot stand kwam tussen alle deelnemers, zonder dat iemand zich geviseerd of aangevallen voelde. Dat leidde tot zeer nuttige inzichten en oplossingen om als ICT-afdeling optimaal te kunnen werken binnen een organisatie. 

De kennis die ik tijdens de workshops, dankzij Jan Beuls, heb opgedaan heeft mij meer vertrouwen gegeven en helpt mij nog dagelijks om onze ICT-afdeling op een constructieve manier te laten samenwerken met de rest van de organisatie.

Johan Maris - IT Manager

Group GTS heeft voor een grote ERP implementatie samengewerkt met Pinto.

Pinto coördineerde de projectaanpak, hield de communicatie met alle stakeholders in stand en begeleidde de medewerkers mee doorheen de verandering

Er werd steeds getracht om met heldere en goed voorbereide analyses een consensus te bereiken. 

Het was geen makkelijk project, maar mede dankzij de aanpak van Pinto hebben we toch de eindmeet gehaald.

Ruben Beckers - Group GTS