Ons verhaal

Samen onderweg naar nieuwe hoogtes

Samen onderweg naar nieuwe hoogtes

Vanwaar de naam "Pinto"?

Pinto betekent “Top” of “Piek” in Esperanto. 

Verandering en transformatie voelen vaak aan als een moeilijk te beklimmen berg. Net als bij een bergbeklimming ligt de weg bezaaid met obstakels en lijkt de top vaak onbereikbaar. Een goede gids kan in zware momenten het verschil maken tussen een veilige en succesvolle expeditie of een levensbedreigende tegenslag.

Pinto neemt de rol van berggids op voor bedrijven die zich aan de start (of in het midden) van een uitdagende transformatie bevinden, om hen te helpen de gemakkelijkste en meest veilige weg naar de top te vinden.

DSCF3099

Fun fact: oprichter Jan Beuls is een ervaren bergbeklimmer en startte in juli 2019 zijn Pinto-avontuur meteen na een vierdaagse expeditie op de Kazbeg (5054m) in Georgië. De focus op de top bereiken zit al vanaf het begin bij Pinto in het DNA! 

Onze missie en visie

Pinto helpt bedrijven en individuen om relevant te blijven in deze veranderen tijden. Dat doen we door jullie te ondersteunen in het omarmen en succesvol navigeren door veranderingen. We doen dat met een sterke focus op het menselijke en emotionele aspect van veranderingsprocessen. 

Onze waarden

Co-creatie

Er is geen one size fits all voor verandertrajecten. Jij kent jezelf of je bedrijf het beste en wij weten de meest voorkomende valkuilen. Samen komen we snel bij de beste aanpak om jouw of jouw organisatie naar de top te brengen.

Menselijke benadering

Wij geloven dat iedere verandering in essentie een verandering van het individu is. We kunnen geen organisaties veranderen zonder de mensen van die organisatie te veranderen. Daarom kijken we niet wat de verandering nodig heeft om te slagen, we kijken wat de mens nodig heeft om de verandering te kunnen omarmen

Pragmatisch

We halen nuttige elementen uit verschillende theoretische frameworks zodat deze behapbaar worden. Binnen onze aanpak beschouwen we het nut en de impact op jouw als persoon of organisatie als prioriteit.

Samen met ons de top bereiken?

Contacteer ons en we nemen je graag mee op expeditie. 

Samen met ons de top bereiken?

Contacteer ons en we nemen je graag mee op expeditie.